Kakan är korthårig.

Att hon är.
Fattar inte att jag vågade - klippa av mig håret. Men det var så illa tvunget. Och rätt skönt att bli av med sitt svintohår faktiskt. Jag får väl ta å länga upp en bild senare - kanske imorgon. Jag är sjukt ovan och saknar dock mitt gamla hår lite grann. Men de säger ju att det växer ut igen...

Niclas, du har sjukt mycke längre hår än mig nu. Så kort är det. Craaazy ;P

Nu ska jag ta mig en smörgås och en varm kopp te i väntan på att idolvinnaren ska utannonseras och J ska komma hem.

ho ho ho ho - tomten kommer med Iron Maiden och Mötley Crue

Tomten kom visst tidigt och lämnar ett paket till lilla Linda. eller ja, vi kan säga att på måndag ska lilla linda köpa sig själv en mycket fin födelsedagspresent!

CHECK IT OUT


Från botten.

How low can you go?

Jag tar tåget idag söderut. Så att ni vet var jag är.
Hoppas på kärlek, skratt och någon mysig aktivitet på lördag för lite firande.
Annars hoppas jag också på ett svar. Så, håll tummarna för en fin helg för mig.

våga chansa, våga tro

Mina vänner.
Den här helgen har spenderats med J. Det var underbart mysigt - så som det alltid varit med honom. Sista natten var dock tung. Jag grät för att jag är trött på att inte veta vad som händer i mitt liv. Jag kan liksom inte planera någonting för att jag väntar på hans svar. Ett svar om en framtid tillsammans eller en framtid med mina planer och mål ensam. Ja tror ni vet vad jag hoppas på.

Lova mig att ni tar hand om det ni har. Ta hand om eran kärlek - vårda den ömsint. Låt den inte glida ur era händer som en näve sand. Ni kommer ångra er.

Jag fyller år nästa vecka. 23 år och känner mig som 28. Orkar inte ha någon fest i år. Tänkte till och med rymma fältet och inte vara hemma på min födelsedag. men, jag vet inte...Dit där jag tänkte rymma finns J.Han vill att jag ska komma.
Men ett bullkalas får hållas helgen efter på söndagen - så att mamma å pappa, bror m familj får komma och uppvakta. Mina fina vänner får gärna komma då också. Om man liksom har vägarna förbi. Men annars kanske vi kna ta det en annan dag. Jag vet ju att ni älskar mig ändå!
Kanske någon öl nu till helgen för att fira också. OCh en tårtbit skulle nog uppskattas på födelsedagen. Annars får de va. Får bli en rejäl fest när jag fyller 25 istället.


Jag vill åka till Åre och åka snowboard. J ska ju åka v.3 och göra livet osäkert i åre. Jag vill också åka. Dessutom ledig 2 veckor på raken så jag tänkte lura med min Anna <3 dit. Men måste nog få ihop några rackare till för att kunna hyra en stuga/lägenhet eller liknande. annars blir det på tok för dyrt. Så hojta om ngn är sugen på Åre vecka 3 eller 4!!!


För övrit blir Metaltown nog bokad till sommaren. Får se om det blir någon mer festival eller om man kanske ska satsa på en utlandsresa istället? Time will tell.

Nu ska jag jobba vidare.

Puss mina bästa.

RSS 2.0