Jag har det bra

Sitter å lallar till Paramore. It's fierce.

Har mumsat pannkaka och varit på loppis idag. Tänkte fynda plåtburkar att ha te i. Men jag misslyckades. Klockan är bara två - det är stort för att vara mig och Jens att vi kommit såhär långt. Mitt hjärta kom hit i torsdags kväll och vi har myst hela helgen. Han far hemmåt imorgon bitti. Vi har (försökt) gjort nå kreativt med hans hår. Blekte upp håret i mitten på huvudet så att det blev en tuppkam typ - la sedan i en röd färg  - men det borde varit en mycket starkare färg för denna är allt för mesig. Hm, typ rosa nu? :S men ny röd färg är beställd. Han har även blivit nålad av Ante på ML i fredags. Fint de.

Jag har beställt blekningsgrejjer å en vittoning så nu jävlar ska jag bli blond igen. Drog i lite här å där med de blekningmedlet som blev kvar. rätt oseriöst. men fruktansvärt roligt.

Rock am Ring är i planeringsstadiet. Bil ner, köpa biljett med denna lönen. v. 23 ska jag ta semester också. fixafixafixa. Några nära å kära som vill med här hemma? Är ett gäng från blekingeland som ska med. Hojta till för fan!
Nu blir de ryggläge i soffan en stund för att smälta pannkakorna
Kommentarer
Postat av: Tjockis

haha är jens rosa i huvudet? Det vill jag seeeee :D:D haha ni och era hårexpriment. ;) Jag ska också färga i veckan faktiskt. djup kastanj. Kan bli bra? Saknar dig tjocksmockis. Full fart mot fredag! Eller ja, lördag då.. <3

2009-02-22 @ 20:25:06
URL: http://sicastyle.se
Postat av: Missjeni

Jag är så jävla sugen på att följa med!! ÅHH, kommer ångra mig stort annars!haha, jag vill fan se bilder på era huvven nu :D

2009-02-23 @ 11:26:12
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: Victoria

VISA VISA VISA ;)

2009-02-24 @ 17:42:21
URL: http://victoria.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, sjukt skönt måste jag säga. :)

Kramkram

2009-02-25 @ 21:06:25
URL: http://theemmsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0