heavy heart

Jag vill gå. kom med mig.

SONIC SYNDICATE - KLUBBEN 7/2
Det Falkenbergs-baserade bandet som är aktuella med sitt tredje album "Love And Other Disasters" som bland annat innehåller singlarna "Jack of Diamonds" och "My Escape" kommer till Stockholm för en spelning i februari. Support: Dead By April och Union Square.

DANKO JONES - TYROL 26/2
Den kanadensiska trion kommer till Sverige för en omfattande turné i början av 2009 som inleds i Stockholm nästan på pricken ett år efter släppet av senaste albumet "Never Too Loud".


Igår var det för övrigt Bandit rock awards.

Bästa Svenska Genombrott: Dead By April
Bästa Internationella Genombrott: Shinedown
Bästa Svenska Album: In Flames - a Sense of Purpose
Bästa Internationella Album: Metallica - Death Magnetic
Bästa Svenska Liveakt: In Flames
Bästa Internationella Liveakt: Iron Maiden
Bästa Svenska Grupp/Artist: In Flames
Bästa Internationella Grupp/Artist: Metallica
Bandits Specialpris: The Hellacopters


Hejja hejja

red lips just lie too you.


bit för bit.

idag unnade jag mig. tog ett klipp hos frisören. Ska ta en bild och lägga upp - men ni får lova att inte svimma då det blev en ganska grov förändring. -duktig linda- men ser ganska galen ut.

Jag har även skött mig när det gäller maten och försöker ta tag i mitt hem. Just nu går jag igenom garderober. Tvättar högen och ska härnäst gå igenom badrumsskåpet. Slänga allt gammalt och sånt som inte används för att fylla på nytt och frächt. Imorgon far jag till Sthlm med Madde, Bark, Johan och Evelina. Där ska vi fira en ny lägenhet. Mitt hjärta kommer också upp. så det blir naaajs.feeling low.

Jag känner mig så jävla trött, hängig. Ingen energi, ingen inspiration - jag är inte den vanliga Linda. Jag är inte den Linda som förr pysslade, grejjade, var ute å sprang, hade tid över att till och med ha tråkigt på. Jag är inte samma glada, fnittriga, solskenskakan. Jag är inte längre hon som bakade, styrde och planerade. Tog tag i saker. Nuförtiden är jag bara trött. Jobbar - är trött innan, på jobbet och efter jobbet. Kommer hem - vill sova. Är trött. Omotiverad. Tänker för mycket. Det är klart tider förändras och man får andra prioriteringar i livet. Men jag vill leva mer än vad jag gör nu. Jag har allt för mycket att få utlopp för. Det finns så jävla mycket jag skulle vilja göra. Ta hand om mina kära vänner, umgås mer! Träna och röra på mig varje dag. Umgås med min bror och hans familj. Laga ordentlig mat som jag tycker om. Göra fint i hemmet, städa och pyssla ihop inredning. Måla, sy, pyssla om mina blommor. Min passion. Fatta! Min passion här i livet är blommor och jag glömmer nuförtiden att vattna dem. Det är nå stort fel. Något måste jag göra för att må bättre. Jag behöver skaffa mig tid. Jag måste börja må bättre. Fan jag börjar till och med gråta nu när jag tänker på vad som hänt med mig.  JAG SKÄMS! Jag känner mig tråkig, blek. Fel.

Sen så saknar jag delar av liv som jag önskar att jag hade närmre mig. Jag saknar honom. Han den som får mig känna mig lycklig när jag får vara med honom, prata med honom. Det är synd, att det är så långt mellan oss. Det skulle varit enklare och roligare med honom. varja dag. Men. ja. hm. jag gör det bästa av det som är.

Jag måste försöka. Kom igen. Börja om.

♥ Sitta vid datorn tjyvar bara min tid. Lite i taget, utan att man märker. Helt plötsligt har man suttit framför den äckliga skärmen i två/tre timmar. Å då är jag så jävla LAM att jag inte orkar ta tag i något annat. Från och med imorgon har jag datorförbud Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag och Måndag. Max 20 minuter om dagen när jag behöver kolla upp tåg och liknande sysslor. Sedan ska detta utvärderas. Det är värt ett försök.

♥ Jag ska sova minst 7 timmar varje natt.

♥ Långsiktigt vill jag ha ett hem jag trivs i - mitt hem, min borg. Så är det inte för tillfället. Det ska bli bättre.

♥ Jag ska unna mig  att handla blommor. Unna mig att handla hem saker som jag tycker är fina, vackra att se på. ögongodis.

♥ Jag ska unna mig att ta hand om mig själv, träna, äta god näringsrik kost, köpa nya kläder, köpa nytt smink. Sånt som ger livskvalite. livsglädje.

♥ Jag ska unna mig upplevelser.

Hur gör ni för att orka? Hur gör ni för att finna tid och inspiration?


I miss him

Vi ska bli starkast tillsammans. Kämpakämpakämpa. Han och Jag. igen.Nu ska jag försöka sussa. >_<


Omfg

No Doubt + Paramore på turne i sommar!

jag ska se om detta fenomen kommer för besök i sverige.


Fan

Jag höll på att glömma. Jag hjälpte Jens kirra till sitt hår igår med trimmern! Det va lite snett sedan Åreresans bravader. Sen rakade vi mig så jag fick en halv sidecut. Jag ballade fan inte ur - men det är inte helt ok. Så Kiwi för fan. Du måste hjälpa mig  i veckan.  >_<


haha.

Trött - med sömnen kvar i ögonen.

Sitter i en datorstol i Karlshamn. Känner mig fortfarande lite småsjuk. Men det är på bättringsvägen - hoppas det är bra mycket bättre imorn så jag kan träna ^^ Hejja hejja. Har lovat mig själv i all tysthet att gå ner 5 kilo till sommaren. Då kommer jag vara nöjd ett tag. Eh, men så här brukar det låta.


Igår gick vi upp sent. Var uppe rätt sent på på fredagen så det var inte konstigt. Åt frukost, kikade på tv. Sen kom Robin och Andre och ville ha kaffe. De fick för sig att de skulle ta ut Jens Skyline å åka med till affärn för att handla ingredienser till en tonfisksallad.... det gick väl sådär. Tog typ 2 timmar att komma hem - jävla bil och jävla batteri. Men tonfisksallad blev det. Cinne hade födelsedagskalas igår. Så vi åkte dit och hejjade och grattade. Stannade bara en stund för att sedan åka hem och hyra en film som jag sen inte ville titta på sen. Ville hellre slötitta på Mumien - av alla filmer. Jag åt sorbet kaktus citron. Den är askalas. Och drack te inköpt från Theboden i Västerås.

Nu vill jag att Jens ska komma upp och äta frukost med mig. Och jag antar att ni alla undrar hur det gått för oss i helgen... ni får undra ett tag till!

Trevligt folk

Det stöter man på överallt. Finns egentligen alltid nå att göra när man är ute på resande fot. Prata med folk. Studera kläder, skor, hårfärg, ansiktsdrag. Det är roligt. Men jag kommer på mig själv att alltid vara så jävla odiskret. Jag glor för mycket.

promise meDead by april - Promise me

Rockbjörnen!

Kvällens vinnare:

Årets svenska live-akt:
Håkan Hellström
Årets bästa utländska akt: Duffy
Årets bästa utländska låt, grupp, album: Coldplay
Årets svenska kvinnliga artist: Amanda Jenssen
Årets svenska grupp: Takida
MySpace-priset: Billie the vision and the dancers
Årets nykomling: Amanda Jenssen
Årets bästa svenska skiva: Håkan Hellström - För sent för Edelweiss
Årets låt: Ola Svensson - Feel Good
Årets manliga artist: Lars Winnerbäck
Lifetime achievement-priset: ABBA


Lars W knep åter igen årets manliga artist. Konstigt? Nej.
Coldplay drog hem ett par vinster. konstigt? nej.

nu sista plugget innan bedtime.

give som love.

If I Had A Heart!

Karin Dreijer Andersson är vanligtvis ena halvan av duon The Knife, som hon utgör tillsammans med sin bror Olof. Men här på skivan Fever Ray går hon solo.If I Had A Heart from Fever Ray.


Finns även som remixer av familjen och Fuck Buttons. mfl.
Man får tycka som man vill.
faktiskt.expressen.se om fever ray.

Öronvärk mot helgen.

Jag har öroninflammation. hårt.

Och idag grät jag på jobbet för att jag blev arg och sårad. Det är också hårt. Jag är hård som fan - inte.

Idag har jag lagt mitt schema. Det ser ut som hell. Helt galet har jag lagt. Så därför ska jag gå å köpa mig en godispåse och sedan lägga mig i soffan med den. Underbart!

jag behöver en kram eller två.
Intressant va?Och där släpptes nästa!

The Killers till Hultsfred 09.

Det är en bra bokning! Mer orkar jag inte uttrycka mig. för nu väntar herr tandborste och min stora säng på min värme. Synd att det är så förbaskat jävla tomt i den där sängen bara.

På fredag far jag nedåt landet - för att prata. Wish me the best of luck.


Omformning av liv.

Jag ska fan få styr på mitt liv.
Började idag med att diska och riva tapet (!) i sovrummet. Haha - jag är knäpp. Men orka ligga still.
Idrottsgalan har stått på i sovrummet medans jag hållit mig sysselsatt. Lovely.

Nästa helg blir en bra helg. Då planeras både kryssning samt inflyttningsfest i Sthlm. Hejja hejja. Kryssning med tjockis, som hon för övrigt ska bjuda mig på ! Samt Johannas å Peppes inflyttningsfest i Huddinge. Inget av grejjerna är helt spikade för att kryssningsbiljetterna inte är bokade ännu och Johanna å Peppe vet inte säkert om alla kan nästa helg. Såatteee. Blir att vänta och se. Men bra blire nog. Vilket fall som helst.


Åter till rivning.Pratat en hel del med honom också. Det är svårt.

Jag säger rakt ut.

Jahapp, ska dra på mig nått klädesplagg och en mascarasväng. Madde väntar och jag ska gå dit.
En kväll kvar - sen kanske jag slipper lite av det där som sitter i bröstet och trycker hela tiden.
Du springer aldrig ifatt, 
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut


Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
du är J

so this is it?

Jag sa till mig själv - ingen alkohol i helgen Linda. Du behöver en helnykter helg. Do it.
Men här sitter jag - lika sugen på en öl för det. Så jag köpte Staropramen 3,5:or på Ica och ska festa på två stycken av dem senare när jag ska hem till madde och käka tacos. Yay! :P En slinker ned nu.


Den här dagen började med illamående och ångest. Jag vägrade gå upp ur sängen tills tjockis skällde på mig i telefon. Så jag gick upp. Pratade i telefon lite till. Å sen la jag mig igen. Då kom Niclas. Han lyssnade på mig där jag låg menlös i sängen. Det hjälpte - jag kom iaf upp! Sen åkte vi iväg och kikade på badrumshyllor åt honom. Å åt flott. Det var trevligt - och bra att jag kom ut.

Nu ska jag försöka överleva denna dagen också. Leva!

hold. on.


Jag vill gömma mig.

Kan inte nån bara komma hit och bädda ner mig så att jag inte syns?

Idag var faktiskt en riktigt bra dag. Hade skoj på jobbet - mycket att göra. Trevliga patienter. Skumma sjukdomar! Så det ska vara. Dagen var som sagt bra. tills... jag kom hem.. :/
Jag HATAR bilder. för tillfället.
Så jag tackar han den där för att jag inte får någon sömn inatt. Jag kunde dock bespart mig själv att titta på de där bilderna faktiskt... men nyfiken i en strut! Så. Tack. fan. Iofs hade jag väl inget annat att förvänta mig än jobbiga bilder. Men ibland bara rinner det över den där bägaren. Ganska ofta just för tillfället. daaaamn.


Tack Hydde för prat <3
Tack Tjockis för prat <3


grejjen är att jag inte orkar/kan sluta hoppas.

Kissen Klant

Nu är han här. Ligger och gömmer sig under sängen. Anonym. Rädd?
Emma och Magnus är nu på väg mot staterna. Första stopp - Las Vegas!

Jag ska nu äta, duscha å fixa inför jobbstart klockan 13.30. Så idag blir det ingen träning. Kanske hinner med en lite längre promenad innan jobbet. Det skulle vara bra.

Lars <3

Kanal ett. nu.
Kung!


get ready

Idag är det onsdag. jag informerar.
2 dagar kvar på jobbet tills helgen anländer.
Jag vet inte om jag vill att det ska bli helg? Isf måste den vara fullbokad med aktiviteter - så att jag inte däckar igen och hamnar i sängen med tankarna.


Imorn åker min Emma till USA. i tre veckor. Jag kommer sakna henne. Under tiden ska jag ta hand om Klant. klantig. katten klant. Så jag får sällskap. det är trevligt! Men som sagt. saknad av emma kommer upplevas. Hon kommer få så jävla skoj och jag är avundsjuk.


Nu ska jag iväg och träna.

sömn

nu ska jag ta en dusch och sedan krypa till kojs.
Varit en slitig dag med jobb 7-15. Hem, diska och laga mat, äta mat. Gå ner till friskis, träna 75 min, gå å handla. GÅ hem med två tunga kassar. Sen var jag död och inte orkar lyfta mitt arsel ur datorstolen. Nu äre dags. gogogo. pepptalk för att orka duscha >_< sånt är illa.


Jag vill att han ska ringa. jag behöver det.

Det känns!

Jo, jag lovar. Fan va det känns. Bränns i bröstet. Trycker på som något vill hoppa ut eller tryckas in. Det är tungt. as hell. Går fortfarande runt och hoppas - på att han ska bli min igen. Eller i alla fall att han ska höra av sig. Kikar på mobilens tomma skärm minst en gång i halvtimmen. Jag undrar vad han gör. Om han har det jobbigt... lika jobbigt som mig? om han hittar någon annan flicka. kanske någon att trösta sig med?!. Och sånt svider. Fan att man har en hjärna ibland. Eller hjärtat, kan jag inte få vara utan det just de stunderna?

Och jag blir så jävla ledsen. Att jag inte fick säga hejdå. Inte på riktigt. Inte få den där sista kramen och den där trösten man behöver i den svåra stunden. Se honom den sista gången... Okej, att jag var van att ta saker över telefon. Blir lätt så i ett långdistansförhållande. Men allvarligt, gör slut? Enklast skulle egentligen vara att bli arg. Jag vill hitta något att bli arg på. Något som han gjort som upprör så pass mycket att jag kan skrika och bli förbannad. Inbillar mig att det borde vara lättare då - gå vidare. Förbereda sig för ett liv utan honom. Utan hans fantastiska röst, kropp, självständighet, självförtroende, personlighet, omtanke, kärlek, hans ögon, hårfäste, läppform. Men vem lurar jag? Jag kan inte bli arg på honom, på J. Jag är kär - inte arg. Jag kan inte göra mycket annat än vänta eller gå vidare. Hur ska man kunna välja? Finns ju bara en sak som jag vill.

This sucks. eftersom jag inte vill vara utan honom.


jag önskar att det vore duja jadu. du vet.will you come home?
Okej, nu ger jag upp. I promise. För idag....

Feeling lonely.

oh so fucking lonely.
kom hit och håll om mig, äru bussig.

ett försök till sömn är på sin plats.

Första dagen avklarad.

Och jag ska säga att jag trivs. Det är najs! Jag har fått något att fokusera på om dagarna - underbart. Dessutom tas träningen upp på allvar igen. Jag vill må bra. Och något som är bra - är att jag får nästan 4 veckors betald semester i sommar :O Jag som trodde att jag inte skulle få va ledig nå alls. yay!
Dock snurrar han fortfarande runt i min kropp, hjärta, mage, hjärna, hjärta. 

Då sitter man här...

... lite smånervös. Knappt sovit en ända blund inatt. Ringt till honom. Tänkt för mycket. Snurrat runt i sängen. Jag som Aldrig brukat ha svårt att somna eller sova. Iaf under hans tid. Då fick jag alltid somna in till hans andetag - om de var verkliga eller över lilla luren tätt mot mitt öra. Då var det lätt. Igår var det svårt.

Jag är färdigsminkad, ätit en hårdmacka - mer får jag inte i mig, klätt på mig. Nu äre bara tandborstning och håruppsättning innan jag ska vandra iväg mot västerås centrallasarett.

Jag hoppas.

om du lämnade mig nu.


en dag i taget

det är så jag får jobba.


När jag fick prata med dig i telefon idag - du fick mig att skratta. Sådär som bara du kan få mig att skratta. Du får alltid mitt hjärta att le.

jag saknar dig.

Gårdagen

Gårdagen var en tung dag. Hade egentligen bara lust att stänga in mig i min lägenhet med ett täcke över huvudet. Men jag tog mig ut med hjälp av Sanne och Tjockis. Lallade över till Ronny som för övrigt fyller år idag. Grattis! Det var en trevlig fest där med härj och dives över soffbordet och en del högar med människor i soffan. En del snicksnack med mycket trevligt folk! Bra skit! Vi tog oss äntligen ner till stan som var vårat mål efter att ha pratat med polisen ett par gånger. Blev inlyft på bmb och blev bjuden på öl. Tack Pellas! Där fick jag även träffa öhman - och det var trevligt. Sen snurrade det till och jag blev kompis med toaletten en stund innan jag ringde ett par samtal och var olycklig. Snälla Madde kom och hämtade mig och tjockis. Jag somnade i bilen, tog mig upp i lägenheten och tjockis fick iaf av mig byxorna innan jag totaldäckade i sängen. Sov typ i samma ställlning hela natten och vaknade vid 11 och var hyffsat pigg! Tack - ingen bakfylla. Nu har vi kikat tv, tjockis packar och hon lämnar mig 15.30 för att fara hem till linköping. Där försvann det stödet iväg. fan då. Du har gjort det mycket lättare tjocksmock <3 Nu mer tv innan tågstationen hägrar.

Det var en kväll med grr.


Jag och födelsedagsbarnet Ronny!


Min älskade Sanne.
jag tänker för mycket.


Öl


..sånt hjälper mot hjärtesorg har jag hört!

Det hjälper även med fina vänner - sånna som hon. Och alla de andra. Emma, Anna, Madde, Hydde, Sanne, Johanna å alla alla. <3


Gårdagen var iaf toppen igår.
Singstar hos madde, bowling på strike och dans på bmb.
Jag var förövrigt kassast på bowling. Men, jag var inte bitter för de!


delad

han är inte längre min och jag är inte längre hans.

krossad

Kära vänner, läsare.
Det här var nog den värsta dagen på mycket mycket mycket länge. Dagen kommer jag alltid minnas. Men det jag kommer minnas mest är all glädje med honom. Han gjorde mig lycklig. Han gjorde så jag kände mig finast i hela världen. Han gjorde så att jag hade ett leende på läpparna så fort jag tänkte på honom. Jag riktigt fnittade när jag såg en bild på honom. Han fyllde mitt hjärta med kärlek. Det var det han gjorde. Det var så enkelt med honom. Att vara med honom var nog bland det bästa jag gjort i mitt liv. Jag ville vara hans dröm. Den som betydde det där extra. Jag ville att jag skulle få honom att le. Det var det som var meningen. Meningen var att det skulle vara vi två. Men sen slutade den meningen. Och drömmen tog slut. Det var tydligen inte tillräckligt? Inte tillräckligt för att orka.

Det här skulle bli en bra tid i mitt liv. Jag tog examen igår - börjar mitt efterlängtade jobb på måndag. Jag hade honom som jag ville vara med. Fina vänner som ställer upp. Jag hade mål, drömmar om hur det skulle bli. Men just nu känns det mesta krossat. Han krossade mina drömmar. Krossad. Nu gäller det att bygga upp något nytt från botten. Samla ihop sig själv.


The Red Jumpsuit Apparatus - Cat and Mouse


Softly we tremble tonight,
Picture perfect fading smiles are all that's left in sight.
I said I'd never leave you'll never change
I'm not satisfied with where I'm at in life.

how,
Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.
Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.
You said, you said that you would die for me...

how,
Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.
Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.
You said, you said that you would die for me...

We made plans to grow old,
Believe me there was truth in all those stories that I told.
Lost in a simple game cat and mouse are we the same people as before this came to light?

how,
Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.
Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.
You said, you said that you would die for me...

how,
Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.
Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.
You said, you said that you would die for me...

You must live for me too....
For me too....

Yeah, yeah, yeah, yeah, You...

Said that you would die for me....

Am I supposed to be happy?
If all I ever wanted, it comes with a price.
Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.
You said, you said that you would die for me...
The turtles - Happy together


Och, det ända jag kan tänka på är hur jag ska kunna få honom att vilja ha mig? igen. Hur ska jag kunna rädda honom och mig? I wan't to save you. please let me.


jag räknar fortfarande ned dagarna... även om jag inte ska.

Give it

Jag vill blir ljus i håret eller mja... vit!. Så ge mig följande:

blekning
och
vittoning


När du ändå håller på så varför inte?
kläänning

en till klänning

en tredje klänning

armband

strumpbyxor

mer strumpbyxor

ett till armband

kjol ^^

Stackars Max

Han är hos vetrinären nu och blir nedsövd. Han kunde inte kissa >_< Stackars missen.

 

Modell: Max.
Foto: Jeni

It feels like nothing I ever felt before.

A glimmer of hope
In our hearts and minds
Contemplating who you are
The soothing voice of your heart
Comforts me
It takes me away
From all this misery

känner du igen det här babe? It reminds me of you.

I won't cry for yesterday


Duran Duran - Ordinary WorldRoyksopp

De ska släppa ny skiva i Mars för er som är intresserade. Närmare bestämt den 23.


Royksopp - What else is thereRoyksopp - Poor Leno
 


Jag ångrar mig

Jag förklarar mig ofrisk. Har fått UVI - urinvägsinfektion. Så första stop blir hos farbror doktorn imorgon bitti för att hämta ut lite recept på pencillin. Give it to me baby!

Nu blir det mannagrynspudding på schemat. Sedan en burk Ben&Jerry. Jag unnar mig. För jag tar faktiskt EXAMEN på fredag. mihi. Sjuksköterska. 3 år avklarade. I did It. Tack för stödet - you know who. ;)

Det är nästan så jag skäms. Men jag ska göra det. Vad undrar ni nu? Mja, jag ska nämligen ha på mig en folkdräkt som min farmor har sytt. Detta blir första och enda gången jag har på mig den offentligt. Ni får en liten glo på bilden här nedan innan fredag. Då kommer det väl rasa upp bilder på fejjan där jag lallar runt i denna kreation. But hey. What to do? Mamma glöder och lyser som ett litet eldklot när hon får se mig i denna utstyrsel. Jag kommer göra henne glad, och farmor uppe i det blå. Sen alla som kommer fnissa åt mig i smyg - JAG BJUDER PÅ DEN!
BTW

2 artister släppta till Hultsfred

Takida
Frida Hyvönen ansluter till startfältet!

frisk

Jag förklarar mig hämed friskförklarad. Inga snörvlingar pga snor eller hostningar pga retningar i halsen. Framför allt INGEN feber. I Won.


Han åker bort på lördag. Till Åre den rackarn. Så, vi kommer inte kunna ses på 3 jävla veckor. Men. Jag vill det här för mycket. Bara att hålla ut å tråna efter honom. Och han kommer få så roligt med de där snubbarna som hänger med. Lovely.
Det ordnar sig hjärtat!


hihi

Tycker du om mej?


Tycker du om mej? Ja, det gör jag.
Är det riktigt säkert? Ja, det är det.
Får jag komma till dej. Ja, det får du.
Hopp, sudde rudde rudde, rullan lej.


Köper du ringen? Ja, det gör jag.
Sätter den på fingret? Ja, det gör jag.
Är det riktigt säkert? Ja, det är det.
Hopp, sudde rudde rudde, rullan lej.


Går du med till prästen? Ja, det gör jag.
Gifter dej förresten? Ja, det gör jag.
Är det riktigt säkert? Ja, det är det.
Hopp, sudde rudde rudde, rullan lej.


Köper du psalmboken? Ja, det gör jag.
Skriver du på pärmen? Ja, det gör jag.
Är det riktigt säkert? Ja, det är det.
Hopp, sudde rudde rudde, rullan lej.


Sammanfattning 2008 i bilder och text. (bättre sent än aldrig)

Januari Månad
Januari var plugg, plugg och plugg... Kommer ärligt inte ihåg mycket från Januari - men det var ju ändåså ett år sedan ;PVar iaf iväg till Romme en sväng med Emma, Anna och Magnus. Jag halkade runt på en snowboard så att mitt knä gjorde ont. Men det vare värt. Lätt. Låg nog ned mer än stod i början >_<Februari Månad
I februari for jag å emma ned till evelina i gbg! Där var vi på inflyttningsfest - hade asskoj och piercade oss. sådär impuls.Mars månad
I början på månaden.


Tobbe fick en överraskningfest av sin flicka. Förfesten var hemma hos mig (ovanligt).I slutet på månaden.


Påsken kom tidigt och gullungen Oscar var påskkärring.


April Månad
I April var det full fart! Åkte bland annat till en annan del av köping där jag och tjockis träffade Kalle och co vilket jag kom att spendera en hel del tid med veckorna framöver.

Solen var varm och skön nu - så det blev picknicks i vårsolen.


Tvillingarna hade sin födelsedagsfest hos mig!


Valborg firades i slutet av månaden med klassiskt fylleslag och besök på Qwarn.


I slutet på april


Maj Månad
En skön månad. Varm. go.
Emma och Simon fyllde år och hade världens mysigaste grillfest ute på gården i en otrolig värme. God mat och goda vänner blev en hellyckad kväll att minnas.Juni månad
På björnön 2 Juni - grillning och badning med Madde, Klara, Emil och Eilas.


Började mitt sommarjobb efter den där härjiga festivalen som besöktes
Hultsfred 08. Där fick jag fler vänner. kan man säga. och minnen och en förskylning.Juli månad
Jobb jobb jobb.

Power meet intog staden. Och mja. Jag var där. och sjökrogen. där var jag nog också.


I slutet bodde tjockis hos mig.
Vi umgick med dessa härliga grabbar med myskvällar, utflykter o skoj.


Augusti månad
I Augusti jobbade jag fortfarande. Jag fick ta några fina kort med Jennie med hjälp av tjockis som mua i sthlm denna månad när jag var där på besök och för festande på sthlmarnas egna dag 080808.

 


September månad
Började jag samtala med denna underbara varelse som fördes samman med mig med hjälp av Erik och Tjockis. Det tackar jag dem för, av hela mitt hjärta. Jag fastnade direkt för honom, tänk er - att bli kär över telefonen. Men that's the deal.


Mitten av september.Oktober Månad
Jaaa, vafan hände? Jag spenderade tiden i telefonen med Jens?!?

November månad
I November fick vi reda på nyheten om att Pess och Tobbe bakar bullar i ugnen. Det var härligt att höra och en stor grejj under 2008.


December månad
Hände det mycket! Bland annat fyllde jag år och hade besök av en massa härliga människor på fest.
Detta är långt ifrån allt som hände. Men jag orkar inte dra upp allt. Dras med det som finns. ;) Kanske lägger till händelser imorn om jag får lust.
Nu natti
puss

RSS 2.0