Sjuksköterska

Ibland älskar jag mitt yrke - mestadels faktiskt. Det är roligt att gå till jobbet. Bra arbetskamrater, intressant yrke. Det är helt enkelt något jag trivs med. Å ungjävlarna är ju så söta.
Men ibland går allt fel. ALLT!
Idag känner jag att jag inte lyckades med mycket... sånna här dagar är få. Men de är dessa dagar jag tar med mig hem och gråter ut i sängen för att få ut det som varit.
Då känner jag mig kass och vill aldrig gå tillbaka till jobbet för jag är en värdelös apa. Men så tänker jag på de bra dagarna. De dagarna jag får teckningar, slängkyssar och leenden av de små söta liven. Då blir man glad i hjärtat och vill springa till jobbet för att försöka göra ett bättre jobb. Få dem friska, få dem le. Då blir jag också läkt - i bröstet där hjärtat ibland knakar lite i fogarna.

Men den här dagens gråt och känslosvall kan även bero på att mensen är beräknad och att jag saknar J så sjukt jävla mycket. :/
Sen önskar jag att jag han hälsa på mormor idag när det var morsdag. Men icke. Jag ska pallra mig dit i veckan. jag måste! hon är bra min mormor.

J ;)Det är en Bajs dag. Kan jag få en kram?

J

Jag vill uppleva saker med J. Utforska, upptäcka. Älska. Se världen med hans hand i min. Du är min trygghet J. Jag hoppas jag kan vara din. Det borde vara det du behöver - min hand i din. Sen klarar vi resten. Kunde vara enkelt. Men allt blir så svårt.

Han har mitt hjärta i sin hand.
Nu ska jag ut och uppleva solen och vänner. tyvärr utan den andra halvan. Han som gör mig stark.


You are my sweetest candybar.

Tvätta tvätt.

Borde egentligen tvätta kläder. Men t vättar ist fönster.

feel

Det är jobbigt att sakna. 
Det är jobbigt att vara orolig.
Det handlar om två olika saker.
Men hjärtat värker och dunkar lika oroligt ändå.

mahahahax

Idag ligger en tygkatt i min säng och sover. Den är orange.
Imorgon ligger förmodlligen en svart katt bredvid mig och spinner. Max <3

samson


And up and down.

Jag blev glad när jag läste på rockpartys hemsida där det stod om Winnerbäcks spelningar på hultan i sommar.

ONSDAG

Exklusiv återförening av Lars Winnerbäcks gamla band Snoddas! Spelningen blir på festivalens minsta scen Stora Dans - samma scen där Snoddas uppträdde 1993.  Återföreningen kan endast ses av dom som köpt den slutsålda specialbiljetten Hultsfred älskar Winnerbäck.

Snoddas består av: Lars Winnerbäck (sång & gitarr), Staffan Palmberg (gitarr & sång), Anders Johansson (bas), Tomas Öhman (trummor).


TORSDAG

Intimt och akustiskt. Lars Winnerbäck gör en akustisk spelning på inomhusscenen Teaterladan.

Med i bandet:  Anna Stadling (sång & gitarr), Johan Persson (piano), Ola Gustafsson (gitarr).


FREDAG

Då Winnerbäck spelar på festivalens näst största scen - Pampas - har han satt ihop ett rockband, för att få en aningen råare inramning än vad vi är vana vid. Bland annat har han med sig medlemmar från The Soundtrack of Our Lives och The Hellacpoters.

Med i bandet: Mattias Bärjed (gitarr), Ian Person (gitarr), Anders "Boba" Lindström (klaviatur), Robban Eriksson (trummor), Jerker Odelholm (bas).


LÖRDAG

Den stora finalen! Lars Winnerbäck uppträder på Hawaii, som är festivalens största scen, tillsammans med ett fullt band. Det blir Winnerbäcks första spelning någonsin på Hawaii.

Med i bandet: Anders Hernestam (trummor), Ola Gustafsson (gitarr, mandolin m.m.), Anders Nygåds (fiol & mandolin), Malin-My Nilsson (fiol & piano), Johan Persson (piano, orgel, dragspel, munspel) Anna Stadling (sång & gitarr) Jerker Odelholm (bas).


Jag tycker också om att Regina Spektor ska spela på hultan. Hennes "samson" har varit dagens tema för min hjärna. På repeat. Over and over.
Jag blir mindre nöjd när jag inte blir förstådd. Hmph. Anstränga sig lite?

It's all in my head.

I'm going to bed.


My legs hurts. Please kill the pain.

Har träningsvärk. Var ju så otroligt duktig å sprang vårruset igår - Ej bra för hälsan. Smärta kommer utav träning. hejja. Vann gjorde jag inte heller. Va är de då för mening med att löpa lungorna ur sig om man inte vinner?

Nu ska jag stapla iväg med mina 73-åriga ben till diskhon där disken ska diskas.

soolong.

Vi tycker om öl.And today the running starts with a song.

Han duschar, jag småbloggar med bilder från igår på grönan.

.

Wtf is twitter?

Rastlös med ingen ork resulterar ni sänghäng av det panikartade slaget.

Varför?

Spotify raderade min spellista.

jagharontihuvudet älskling


Ibland inbillar man sig saker.

Ibland låter jag min fantasi rinna iväg - på både gott och ont.
Nu när jag legat sjuk sedan i lördags med feber så har tankarna flygit iväg extra mycket, har inte så mycket annat att göra än att just tänka - sova - försöka glo på tv - sova - tänka. När jag hade som högst feber trodde jag skulle dö. (ynkliga jag) Jag var helt inställd på att jag förmodligen skulle dö i denna (säkerligen) tropiska ovanliga sjukdom som ter sig som en vanlig förskylning men till slut leder till döden och ingen förstår någonting om vad som hänt den lilla rara jäntan. Poff. Hon tyna bort där i sin säng och fanns aldrig mer. Då fick ja lite panik i typ 1 och 1/2 minut. Sen gick de över så somna ja :P

Jorå, såååaaattteee. Hur står det till med er? Själv har jag sovit sen i lördags.

RSS 2.0