Sjuksköterska

Ibland älskar jag mitt yrke - mestadels faktiskt. Det är roligt att gå till jobbet. Bra arbetskamrater, intressant yrke. Det är helt enkelt något jag trivs med. Å ungjävlarna är ju så söta.
Men ibland går allt fel. ALLT!
Idag känner jag att jag inte lyckades med mycket... sånna här dagar är få. Men de är dessa dagar jag tar med mig hem och gråter ut i sängen för att få ut det som varit.
Då känner jag mig kass och vill aldrig gå tillbaka till jobbet för jag är en värdelös apa. Men så tänker jag på de bra dagarna. De dagarna jag får teckningar, slängkyssar och leenden av de små söta liven. Då blir man glad i hjärtat och vill springa till jobbet för att försöka göra ett bättre jobb. Få dem friska, få dem le. Då blir jag också läkt - i bröstet där hjärtat ibland knakar lite i fogarna.

Men den här dagens gråt och känslosvall kan även bero på att mensen är beräknad och att jag saknar J så sjukt jävla mycket. :/
Sen önskar jag att jag han hälsa på mormor idag när det var morsdag. Men icke. Jag ska pallra mig dit i veckan. jag måste! hon är bra min mormor.

J ;)Det är en Bajs dag. Kan jag få en kram?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0