It's all that simple.


Prosit!

Förskyld är jag. Tror absolut inte att det är sweinflu men har sånna på avdelningen där jag jobbar. det är lite intressant. !

I veckan ska jag ta en trip. Som jag längtar efter. det värmer i bröstet  när jag tänker på det.

NU ska jag tråkigt nog ta tag i min städdag.


I fredags var jag på maskeraaaaaaaaaaaaaad. Det var rooooligt. Jag hade lösögonfransar!

När saknaden och längtan inte går att styra

Vad gör man då? Man hoppas. Och saknar och längtar ännu mer. Det känns som att allt är kört. Att det är här det slutar. Men jag vill inte acceptera. Och väntar och längtar ända. Hoppas samtalet han ska ge mig bådar gott. För jag älskar honom. Mest av allt så är han underbar. Bästaste. Och bland det sämsta jag vet just nu är att jag är kär i en kille som inte vet om han vill va med mig. Det suger. Hårt.

Inget att ångra

Jag har gjort något som jag absolut inte ångrar. Något som jag funderat på många dagar innan jag gjorde det. Ska jag? Ska jag inte? Vad kommer hända? Men bestämde mig till slut för att göra det - och jag ångrar ingenting.


Bättre ångra sådant man gör än inte gjort alls.
Fan vilka fina visdomsord.Annars har jag utklädnadsångest >_< Ska på maskerad på fredag och jag har fortfarande ingen utstyrsel. Panik!!!
Temat är sport och fritid genom tiderna. Åhhhh. Damn. Det är absolut för sent att beställa ngt från internet. Å västerås har ju inte det bästa utbudet på utklädnad. men what the heck  -  fram med fantasin nu linda. Du vet att du kan! Gogogo!

RSS 2.0