Tagga

Jaha. Jag som skulle vara ledig en heeel vecka.
Icke.
Jag ska snart tralla iväg till jobbet. Va roligt. Chiefen ringde vid 12 och väckte mig. Hon sa : Du kan jobba inatt? Jag tror jag sa: Jatack. Och la på ? Väldigt yrvaken.Men, imorn då jävlar ska jag inte jobba. Då ska jag å emma åka till Gööööteboorg och äta god middag på kvällen. ev utgång och sen pepp för Lasse på lördagen. Mmmm. Lovely.

Twiggy

Åh. Jag längtar tillbaka till Hultsfred. en speciell spelning med Twiggy Frostbite. Det var underbart.

-drömmer mig tillbaka-
Men just nu känner jag mig som flickan i videon.

hur ska det gå?

hemma från ett elvatimmars nattskift på jobbet. Rätt trött å slut. i både kropp å knopp.Fan va jobbigt det här är. Jag får liksom ingen ordning på mina tankar.


Vissa stunder känns det som han redan glömt mig. Som att han inte bryr sig - som att han flyr mig som om jag vore smittad. Att jag på några dagar har förlorat hans kärlek och tilltro. Hans omtanke. Det går liksom inte ihop i mitt huvud. För jag vet att han är som han är. Jag vet att han fortfarande älskar mig och att han inte vill jag ska vara ledsen. Jag vet det så väl mitt hjärta. Och jag vet även att när man inte längre är två så har man bara sig själv att se efter. Att inte behöva bry sig om någon annan. Det är kanske det du behöver. nej, jag vet ingenting. Förstår egentligen ingenting. För att allt är så overkligt. för jag vill inte bara bry mig om mig själv. Jag bryr mig om dig.


Men 1 + 1 blir plötsligt inte två 
Jag vill inte förstå. För att det är allt för läskigt. För att det är min mardröm.snurrhuvve klockan 8 på morgonen utan någon sömn. då tänker man som bäst.


eller nej. där hade jag fel.


sweet dreams

MY ASS att jag hade inatt.

Vaknade två jävla gånger av att jag skrek och grät. Det var inga monster som jaga mig, det var inga zombies som ville äta upp mig och inga "the ring" tjejer som ville döda mig.

Nej, jag drömde om det som är nu. Att jag var med J å sen att han gjorde slut. Någonstans långt bak i huvudet i drömen måste jag vetat att det redan var så. Men det gjorde lika ont i hjärtat ändå. Så jag grät mig till sömns efter de. Värsta mardrömmarna någonsin.
Och. När jag brukar ha drömt mardröm. När den otäcka känslan infinner sig i hela kroppen efter en mardröm. Det är då jag brukade ringa honom. Det var min trygghet. Ett par ord och höra hans andetag vaggade mig till sömns utan några större bekymmer. Hur tacklar man sånt här utan honom?Fan va ja känner mig svag.

everything

det är så svårt. tänka på något annat lättar för stunden. Men när jag återvänder till tankarna slår det tillbaka hårdare.


Hur gör man för att stänga av? Jag skulle hellre gå i en dimma än att känna såhär mycket. Hellre slita ut det onda och inte kunna känna någonting. Jag känner mig. tom. men ändå så fylld upp till brädden att det känns som att jag ska rinna över. Rinna över med vad vet jag inte riktigt. men jobbigt är det.

morgon.

men egentligen långt efter lunch tid. Vaknade för en halvtimme sen. somnade väl runt 03.30-04.00 inatt.

Nu ska jag försöka klämma i mig nå vettigt att äta för vid 16 snåret har min Emma bestämt sig för att hon ska dra med mig ut på långpromenad och sedan iväg å gymma. Jag är inte direkt sugen. Kan jag säga. Men hon låter så bestämd på rösten så det är väl bara att följa med.

Imorgon har jag tagit en extra dagtur på jobbet. Hoppas på ett bra pass. Sen är det dags att jobba natt igen på fredag.

Losing you.Jag önskar mig stark.

J.

Jag önskar oss starka.
För jag vet att vi skulle fixa det. Jag bara vet. Med all kärlek så ordnar allt sig. Och vi har inget att förlora - bara en massa att vinna mitt hjärta.
Jag vill ge dig tid att tänka. Tid att känna efter. Tid till att sakna mig - för då kanske du inser vad vi har. Det är i alla fall det jag hoppas på. Och det är just de hoppet jag lever på för stunden.
Jag väntar på dig. Jag väntar för att jag vet att det skulle vara värt det. För att jag älskar massvis. För att det är du. J. Det är du som tar upp en så stor del i mitt hjärta.


Tack mina vänner som gör mina dagar uthärdliga. Kiss


förvirrad

men det är väl måndag morgon?
dagvill som fan. och tidsvill. dag? natt? Who cares anyway?

Och det är fan inte lättare för att det är måndag. Snarare tyngre då jag är ledig i tre dagar nu.
När jag vaknat är mitt mål att äta ordentligt. För det har jag inte gjort sedan i.... onsdags.
Och man börjar bli rätt matt.


badanka badanka badanka badanka.


tunga ögonlock

och ett tungt hjärta.

Helt matt. Hela jag. En natt kvar av fyra. Sen är jag ledig. något som jag inte vill vara.Det är dags att tänka efter - men jag kommer alltid fram till samma jävla sak.

Jag vill va med dig.It's hard work work

Hemkommen från jobbet. Det var lungt.

Väl hemma är det mindre lungt - då kommer alla känslorna på en å samma gång.

jag vet vem jag är när jag är med dig.

dag två.

Känslan i kroppen är likadan. En sjuk längtan. En galen ångest. och en stor kärlek påminner mig om varför jag måste vara stark. men den skiter jag i å slöar bort dagen totalt i sängen. min borg.Jag borde äta. intaget idag lyder en liten skål fil klockan 05.00. Igår löd gourmetmåltiderna av 4 mandariner, en halv bulle och några tuggor på en delikat banan. namm nammjag väntar. på honom.

prayin'Låt som min Anci :* tipsat om.


And It feel's that way.

sorg

Världens olyckligaste kaka sitter på ett tåg.
Världens finaste J är i Karlshamn.
Och det är inte såhär det ska vara.

RSS 2.0