Heltids bloggande

Linda ska göra ett seriöst försök med heltid bloggande igen då jag ska flytta till Karlshamn och känner att jag vill delge mina upplevelser, känslor och dagens påhitt med er där "hemma".

Igår hölls min utflyttningsfest/good baj partie. Och den kvällen rörde upp många känslor som kärlek, ångest, rädsla, lycka. Har så många fina vänner. Och en fin pojkvän. Hoppas ni alltid kommer komma ihåg er lilla kaka som flydde staden och busade vidare i karlshamn. Fick så fina presenter och blev riktigt förvånad. Sötingar till vänner.

ett ångestmoment
Usch, jag känner att jag varit himla dålig att hälsa på hemma i sura hos mor, far och bror med familj.
Så imorgon/idag måndag skall jag bege mig mot sura för att kramas med min familj. Det skär i hjärtat! Åh mina busbarn Anton, Oscar och Evelina. Känns som att de kommer glömma bort sin tokiga faster när jag flyttar. Men, ja.... som sagt. Jag har ju inte direkt varit ngn hejjare på att hälsa på när ja bott i västerås heller. Såatt. Någon nöd på dem kommer det nog inte gå. Får hoppas att de tar sig ned och hälsar på mig någon gång. Det skulle vara mys. Men well, well. Ett steg i taget.

ett lyckoämne
Idag åkte min J hem till karlshamn igen. Och det är alltid lika förbannat jobbigt. Och det gör lika ont i hjärtat. Men nu till den ljusa sidan; from 17 Maj kommer jag få sova med honom så pass ofta att jag knappt kommer hinna börja sakna så mycket som jag gjort de senaste åren.  Häääärligt. Det ska bliii så mys att bilda ett hem tillsammans med J och få boa in sig med honom. Vår lilla kärlekslya! och det är ju faktiskt mindre än en månad kvar. Mycket att stå i tills dess.Måndagens uppgifter:
Sova länge då jag ska jobba natten som kommer.
Knäppa kort på soffan som skall ut på blocket och säljas.
Åka till sura och städa bilen/hälsa på mor å far. Eventuellt bror m familj och mormor.
Ringa och boka flyttsläp.
Jobba!
Kommentarer
Postat av: Sica

Jaaaa, nu MÅSTE du blogga oftare!

2010-05-01 @ 15:33:52
URL: http://sicastyle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0