heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaa!

Helo my darlings.
Jag är hemma och jag är sliten.
Har ätit goood mat, druckit många många öl och skrattat många skratt. En del missöden - men de skratta vi också åt. Jaaa, man kan säga att jag har haft det fierce. London skall besöökas fler gånger utav mig. En del kläder å så fick jag med mig hem också. Topp!

Besökte de klassiska turistfällorna, gick runt och glodde i Soho och Chinatown. Men de var mycket mer jag hade velat hunnit med. Så fler resor till london! Jag har även hunnit med att pierca om min septum. Så nu är deet tillbaka till ordinary. Dock sitter den längre ner än sist, hon som piercade sa att den förra hade suttit för högt upp mot det hårda brosket.

Tackar min pärla Emma för en guld helg!



Sen till något annat roligt! I fredags när jag slog på mobilen hade Ronneby kommun ringt och ville träffa mig för en arbetsintervju! Så jag skall ringa upp dem imorgon och se när, var och hur. Spännande! Det verkar ordna sig med allt . Hoppas jag. Imorn far jag ned till min J. med buss samt flyg då det är kaos i tågsverige.


Jag saknar honom.


Puss <3


London baby!

Idag skall jag åka till London! :)

Skall fara iväg en runda med min Emma. Dricka öl, shoppelishoppa sig lite ooooooch dricka öl och sightseeing va.
De blir fint. Far idag och åter hem söndag eftermiddag. Ska väl där, i london baby, shoppelishoppa sig något fint klädesplagg och eventuellt ngn fin present till min loverboy som fyller 25 barre inom kort. Inom kort fyller även mina ögonstenar Oscar och Evelina år. Bortskämda små rackare ska väl ha presenter de med.

På måndag far jag sedan nedåt i landet med tååååg så att jag får kramas med min underbaring en vecka. Oh såååå lovely. Vi ska mysa, mysa och mysa. Eventuellt fortsätta inreda å dona!?! Nu får ju jag också vara med å bestämma lite när jag också ska bo där. De så roligt så. Men vi har ju lite annorlunda smak och olika åsikter kring inredning. Men de brukar lösa sig.

Så nu. Nu har ni lite koll på mig.


saknar sin buuuuus.





Ni som troget kikar in

Hej!

Mycket händer i mitt liv nu. Och var ska jag börja berätta?

J och jag. Det är som det ska vara. Jag är mer kär nu än jag någonsin varit. Jag har lärt mig mycket och har mycket kvar att lära. Han har lärt sig vad jag behöver och vet att det finns grundläggande saker som ej går att undvika. Grundläggande pusselbitar för att ha det bra. Vi har det bra nu, eller ja. På väg till något som kommer blir hur bra som helst. Men nu är det bra. Lungt och skönt men ändå kär och galen.

Men vi orkar inte hålla på med detta pendlande. Så, jag/vi har bestämt att jag skall flytta ned till sommaren. Jag skall alltså flytta till Karlshamn om allt går vägen med att sluta på mitt nuvarande jobb och få ett nytt jobb där nere. Idag ringde min chef och sa att jag skulle få sluta 1 Juni. Helst hde jag velat sluta i Maj.... men eftersom jag jobbar natt så kan jag lägga så pass att jag nästintill är ledig Maj ändå. Såå nu återstår bara ett jobb i Karlshamn eller i omnejden. Det verkar positivt med semestervikariat där nere i alla fall då jag redan samtalat med en personalansvarig.Så vi håller tummarna mina vänner.

Jag kommer sakna alla här uppe. Såklart. Mina vänner ligger mig varmt om hjärtat och jag kommer hälsa på! Ska verkligen försöka vara duktig. Så får ni komma och hälsa på mig och J i sommar... bada i havet och dricka vin på balkongen i ljumma sommarhavsvindar ;)

Det kommer bli bra.... det kommer gå bra.

RSS 2.0