Ni som troget kikar in

Hej!

Mycket händer i mitt liv nu. Och var ska jag börja berätta?

J och jag. Det är som det ska vara. Jag är mer kär nu än jag någonsin varit. Jag har lärt mig mycket och har mycket kvar att lära. Han har lärt sig vad jag behöver och vet att det finns grundläggande saker som ej går att undvika. Grundläggande pusselbitar för att ha det bra. Vi har det bra nu, eller ja. På väg till något som kommer blir hur bra som helst. Men nu är det bra. Lungt och skönt men ändå kär och galen.

Men vi orkar inte hålla på med detta pendlande. Så, jag/vi har bestämt att jag skall flytta ned till sommaren. Jag skall alltså flytta till Karlshamn om allt går vägen med att sluta på mitt nuvarande jobb och få ett nytt jobb där nere. Idag ringde min chef och sa att jag skulle få sluta 1 Juni. Helst hde jag velat sluta i Maj.... men eftersom jag jobbar natt så kan jag lägga så pass att jag nästintill är ledig Maj ändå. Såå nu återstår bara ett jobb i Karlshamn eller i omnejden. Det verkar positivt med semestervikariat där nere i alla fall då jag redan samtalat med en personalansvarig.Så vi håller tummarna mina vänner.

Jag kommer sakna alla här uppe. Såklart. Mina vänner ligger mig varmt om hjärtat och jag kommer hälsa på! Ska verkligen försöka vara duktig. Så får ni komma och hälsa på mig och J i sommar... bada i havet och dricka vin på balkongen i ljumma sommarhavsvindar ;)

Det kommer bli bra.... det kommer gå bra.

Kommentarer
Postat av: Sica

Bara att fixa ett eget gästrum till mig på en gång då! :P

2010-02-17 @ 19:34:26
URL: http://sicastyle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0