Kvar i något jag lämnat.

Ligger på min madrass och känner mig allmänt seg, lat och unken.
Det är Söndag idag va?
Rätt värdelöst att jobba natt när man är såhär slut efter varje pass. Men det är ju allmänt känt att nattjobb sliter satan på kroppen. Och, det är värt det. Faktiskt. såå skönt att vara långledig och det har passat mig perfekt i min livssituation med långpendlingen. Men nu blir det andra bullar. Åter till att jobba dag, kväll och massa helger...

Imorgon fyller min kära Emma år. 24 härliga år. Jag har inhandlat present och hoppas hon blir lite glad. Skall uppvaktas imorn, ska mysa till det hade jag tänkt. Hon har ju flyttat in här på markören nu. Mycket som fattas och som behövs fixas. Men det fixar hon!

Sista natten för denna omgången har jag inatt. Sen ledig i veckan fram till Torsdag kväll då jag går på mina sista 3 nätter. S I S T A nätterna. Sicko! Sen är jag Karlshamnsbo på riktigt. På heltid.  För jämnan. Min J kommer förmodligen upp på torsdagen och skall umgås med sina Quakekompisar hela nätterna torsdag, fredag och lördag. Passar bra då jag jobbar. Sen åker vi tillsammans ned till Karlshamn på söndagen. Egentligen skulle jag jobbat Söndag natt men bytte till mig en torsdag mot söndagen så det blev mycket bra!! Cykeln ska ned då samt två kartonger och lite småplock. Sen är det tomt på Lindasaker på markören och istället överfyllt på prästslätten. Waaaaaaaaaah! 

Nej, nu ska jag gå och städa ugnen. och försöka vara lite duktig det sista nu innan jobbet.

 

Kommentarer
Postat av: Sica

åhh.. jag har inte heller fattat att du snart är karlshamnsbo på heltid än. :s

2010-05-09 @ 18:48:54
URL: http://sicastyle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0