Lucky me.

Det är en härlig dag idag.
För idag kommer J hit - klockan 20 anländer han till västerås. Lucky me.


Kunde inte somna nu natten som var. Nattjobbet verkar ha gjort mig till en riktig nattråtta och jag sitter gärna uppe med datorn i knät och surfar runt frammåt 02-03. Inatt somnade jag nog runt 04 efter att ha sagt natti åt min älskade. ca 40 minuter senare vaknar jag till ordentligt av mardrömmarna infinner sig i min hjärna. Jävla skit. Då ringer jag J, får lugnande ord och något annat i tankarna än de dumma som jag nyss drömt. Lägger på luren och somnar på 5 röda med ett leende på läpparna. Jag är kär! Och om jag kommer drömma mardrömmar i framtiden så kommer jag bara att kunna vända mig om och ta hans hand. För inatt är sista natten min säng ska stå på den plats den står. Imorgon natt står den förhoppningsvis i Karlshamn, dock säkert inte speciellt redo att sova i.

Jag skall spendera tisdagen, onsdagen för att packa upp och fixa i vårat hem för att sedan åka hem på torsdagen och jobb i västerås. Det är ett evigt farande på mig. Men hey, vad gör man inte..


Och inför flytten passade jag idag på att åka till Ikea en sväng för att inköpa en trådback och en plastback som skall in i nyinredda garderoben hos J. Köpte även två vackra orkideer som skall pryda vardagsrummet samt 2 kuddar från chilli för endast 39 kronor stycket.


<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0